Zullen we gelijk kennismaken? Plan een Sweet! call

Waarom Sweet! dé webdesign agency voor jou is

7
$

Auteur

Iris Franke
$

Publicatiedatum

2 Aug, 2022

Meer informatie?

Neem contact op

Waarom Sweet! dé webdesign agency voor jou is

Waarom Sweet! dé webdesign agency voor jou is.

Webdesigners en agencies zijn er bijna meer dan coaches op Instagram, dus hoe weet je nu in godsnaam welke partij juist voor je is? Natuurlijk weten wij van Sweet! Digital Agency dat wij bij de absolute crème de la crème horen. 😉 Maar ons zelfvertrouwen is natuurlijk niet voldoende! Daarom geven we je in deze blog maar liefst tien steengoede redenen om voor Sweet! te kiezen.

1. We denken met je mee

Eén van de belangrijkste dingen die ons onderscheid van de vele concurrentie, is dat we écht met je meedenken. Door onze gecombineerde 20 jaar ervaring kunnen wij je waardevolle tips geven rondom marketing, designkeuzes (denk aan logo, kleuren, lettertypes, …), copywriting, klantenwerving, businessplanning, …

Heb je dus als klant nog geen glasheldere visie over jouw ideale website? Geen probleem – samen gaan we op zoek naar het perfecte ontwerp. Net zo lang tot jij er een echte ‘klik’ mee hebt!

2. We zijn experts in wat we doen

Je las het hierboven al: met z’n drieën hebben we bijna 20 jaar ervaring in het vak. Bovendien zorgen we ervoor dat we altijd up-to-date zijn in de wereld van webdesign en SEO. Want die verandert sneller dan dat je ‘First Page Ranking!’ kan roepen.

Vandaar ook dat we ons op vlak van webdesign toespitsen op een aantal vaste tools die we door en door kennen. Zo bouwen we al onze websites steevast met WordPress, liefst in combinatie met het thema Divi. Dankzij onze diepgaande kennis van deze systemen weten we precies hoe we jouw droomwebsite vlotjes kunnen realiseren.

3. Ook voor SEO, copywriting, vertaling, grafisch werk en social media kan je bij ons terecht

Een website bestaat natuurlijk niet enkel uit een leuk ontwerp. Zonder pakkende inhoud zal je website namelijk evengoed presteren als mijn kantoorhond Aro (helemaal niet, dus). Maar waar haal je in godsnaam sterke teksten, grafisch werk of vertalingen vandaan? Wel, ook daarvoor staan de ladies van Sweet! Voor je klaar.

Bij ons kan je schitterende teksten voor je website laten schrijven, prachtig grafisch materiaal laten ontwerpen en vertalingen van native speakerniveau in Duits of Engels krijgen. Onze in-house SEO-experte Yvette zorgt er bovendien voor dat de content een absolute topplaats in Google kan bereiken. Wil je daarnaast ook een professioneel plan voor je social media? Ook dat kan bij ons!

Breng je al je online noden bij Sweet! onder? Dan is een interessante bundelprijs niet je enige voordeel! Doordat wij alle aspecten van jouw online aanwezigheid behandelen, krijg je een gestroomlijnd geheel dat perfect in elkaar overvloeit. We worden als het ware experten in jouw business en halen het onderste uit de kan op alle platformen.

4. Je website kan alle kanten op groeien

Ben je starter, dan is er vaak niet voldoende budget om al in een XL website met 101 mogelijkheden te investeren. Dus kies je voor een goedkoop (of gratis) platform zoals Wix of Squarespace om zelf wat in elkaar te flansen.

Maar is je bedrijf een succes, dan zal je website vroeg of laat moeten groeien. En laat net dát een veelvoorkomend probleem zijn op goedkope platformen. Ofwel kan het systeem grotere websites niet aan en krijg je snelheidsproblemen, uitval van je website, vastlopende functionaliteiten, … Allemaal nefast voor je bezoekerservaring! Langs de andere kant moet je bij aanvankelijk goedkope builders plots voor elke bijkomende functionaliteit of stijlaanpassing extra betalen. Zo wordt het eindresultaat plots een stuk duurder dan je verwachtte.

En had je gedacht: ‘Ok, dan begin ik maar klein op een gratis builder en verhuis wel als ik groei.’ Ook dan zou je wel eens voor boze verrassingen kunnen komen te staan. Op veel van die platformen is je website zelfs niet echt van jou! Je content zit vast aan het platform en kan niet verhuisd worden, of het is op zijn minst zo aartsmoeilijk dat je externe hulp moet inschakelen.

Met een Business-on-a-Budget pakket van Sweet! Digital Agency sla je twee vliegen in één klap. Dit starterspakket heeft een héél licht prijskaartje, maar heeft wel alle groeipotentieel van een ware WordPress-installatie onder de motorkap!

Jep, je leest het juist. Met onze BoB-pakketten krijg jij een volwaardig WordPress-systeem voor een heel leuk prijsje. Zo kan je professioneel en betaalbaar starten en later naar hartenlust groeien!

5. We zeggen niet altijd JA!

Natuurlijk houden we heel veel rekening met jouw wensen en ideeën, maar we zeggen niet hersenloos ‘ja’ op al wensen en dromen. Waarom dat goed is?

Ons kleine team heeft samen bijna 20 jaar ervaring in webdesign en marketing. We weten dus waarom je sommige dingen WEL en waarom je sommige dingen ook zeker NIET moet willen op jouw bedrijfswebsite.

Dus vraag je om vijf pop-ups die allemaal begeleid worden door een ander vrolijk deuntje? Wees er dan maar zeker van dat we je zullen uitleggen dat dit je website eerder zal schaden dan helpen. Natuurlijk werken we alles voor je uit als je er écht op staat, but don’t say we didn’t warn you. 😉

6. We overleggen duidelijk en houden rekening met je wensen

Om een websiteproject vlot te laten verlopen, is goede communicatie essentieel. We verwachten van jou toch een tamelijke bereikbaarheid voor vragen, feedback, aanlevering van materiaal, … Omgekeerd zorgen we er ook voor dat we zo helder mogelijk met jou communiceren over de vorderingen van het project en planning.

Voor de start van het project nemen we uitgebreid de tijd om jouw wensen en noden in kaart te brengen. Zo kunnen we de website helemaal naar jouw ideeën inrichten.

7. Je kan het designproces live volgen

Bij transparante communicatie hoort volgens ons ook een transparant designproces. Bij veel partijen tast je in het duister over de vorderingen van je website, tot je op een gegeven moment een afgewerkt project onder je neus geduwd krijgt. Wil je aanpassingen of ben je niet tevreden? Dan moet je al bijbetalen voor een nieuw ontwerp!

Bij Sweet krijg je gewoon de link van onze bouwomgeving! Zo kan jij op elk moment van de dag een blik werpen op de ontwikkelingen en heb je alle tijd van de wereld om je feedback te formuleren en (mooi gebundeld in een mailtje aub 😉) te bezorgen.

8. Ook na oplevering staan we voor je klaar

Veel webdesigners en agency’s spelen een beetje voor goochelaar na oplevering en betaling van een project. Zodra je betaald hebt, doen ze een grote verdwijntruc en zijn niet langer bereikbaar voor vragen of aanpassingen.

Wij van Sweet! vinden opvolging echter minstens zo belangrijk als ontwikkeling! Een website is immers niet statisch – ze heeft regelmatig een beetje TLC en nieuwe content nodig. Dus heb je na oplevering van je website een vraag of een andere nood? Ook dan zijn we er altijd voor je. Zo bieden we leuke onderhoudspakketjes aan voor iedereen die geen zin of tijd heeft om dat zelf te doen!

9. Geen torenhoge verdoken kosten

Niets zo vervelend als het krijgen van een torenhoge afrekening. Zéker als de offerte een veel lagere prijs beloofde, en je geen extraatjes besteld hebt tijdens het project.

Bij Sweet! laten we dat soort narigheid achterwege. De prijs op je offerte is ook de prijs op je eindfactuur, tenzij je gaandeweg extra functionaliteiten of aanpassingen gevraagd hebt. In zo’n gevallen maken we echter meteen duidelijk of er extra kosten aan verbonden zijn en hoeveel. Zo weet jij altijd precies wat je na afloop mag verwachten.

10. We zijn hilarisch

Toegegeven – we zijn misschien niet heeeeelemaal objectief. Maar zet drie prettig gestoorde kluizenaars digitale experts met een speurzin voor het internet bij elkaar en het is dolle pret. Dat bewijst onze WhatsApp groepschat, waarin we praktisch enkel in memes, GIFs en hilarische quotes communiceren.

Of we dan nog wel serieus kunnen werken? Hé, we zijn vrouwen. Multitasken is onze tweede natuur. 😉

Onze vrolijke aard is verder ook iets waar klanten keer op keer laaiend positief over zijn. Dus wil je een frisse, leuke samenwerking met een prachtig eindresultaat? Dan is Sweet! sowieso de juiste match voor jou.

Need help? Laat je nummer achter en we bellen je terug!

Lees verder

Meer over dit onderwerp

Heb je eerst een vraag? 

Stel je vraag aan Sweet!