Zullen we gelijk kennismaken? Plan een Sweet! call

Website laten maken

Als je je kop boven het maaiveld uit wilt steken is je website meer dan alleen een online visitekaartje. Het is een krachtig marketinginstrument, een uithangbord van je merk en vaak één van de eerste contactpunten voor potentiële klanten. Bij Sweet! Digital begrijpen we dit en helpen we ondernemers zoals jij met het creëren van websites die niet alleen the looks heeft, maar ook functioneel en geoptimaliseerd voor conversie.

website laten maken

Zo maak jij indruk met je website

Spring eruit met jouw look & feel

SEO is meer dan alleen lekkere content. Wat er aan de achterkant van je website gebeurt is minstens zo belangrijk. We adviseren je over de cruciale technische aspecten van je website, die er samen met die onweerstaanbare teksten voor zorgen dat je website hoger in Google komt.

Maak het makkelijk voor je bezoekers

Wil jij de koploper worden in jouw branche in de zoekresultaten van Google? Dan moeten we weten wat jouw doelgroep intikt én wat de buren doen. We duiken diep in zoektermen en nemen een kijkje bij de concurrentie. Zo kunnen we perfect advies geven om je SEO te laten shinen.

l

Authentieke & Waardevolle Content

Vooronderzoek en ervaring zijn top, maar in deze digitale wereld? Daar is data de ster. Als SEO een band was, dan speelt data de leadgitaar! Need we say Moore? We duiken in de cijfers van je huidige bezoekers en posities in Google, we bekijken de markttrends en de concurrentie. Zo komen we met adviezen die écht het verschil maken.

Jouw website: Meer dan een visitekaartje

In een digitale wereld vol concurrentie wil je samenwerken met een partner die ervaring en expertise heeft. Al bijna 14 jaar staan wij aan de voorhoede van webdesign, waarbij we traditionele methoden mixen met de nieuwste innovaties.

Maar wat ons echt uniek maakt? We duiken diep in jouw verhaal, zorgen voor een website die écht jou belichaamt en zetten alles op alles om bezoekers om te zetten in klanten.

Waarom genoegen nemen met ‘gewoon mooi’ als je met ons een website krijgt die écht resultaat oplevert? Laten we samen jouw online potentieel ontgrendelen.

Wat mag je verwachten van je website:

  • Professionele Uitstraling, die past bij jouw bedrijf: Een goed ontworpen website weerspiegelt de professionaliteit van een bedrijf en versterkt de geloofwaardigheid. 

  • Gebruiksvriendelijkheid en duidelijke navigatie: Een intuïtieve site zorgt ervoor dat bezoekers eenvoudig vinden wat ze zoeken, wat de gebruikerservaring verbetert. 

  • Mobiele Optimalisatie: In een tijdperk waar mobiele gebruikers de overhand hebben, zorgt een mobiel geoptimaliseerde site voor een naadloze ervaring op alle apparaten.

  • Verhoogde Conversie: Een doordacht webdesign met duidelijke call-to-action knoppen en een scanbaar design kan de conversieratio’s aanzienlijk verhogen.

  • Integratie met Social Media & E-mailmarketing: Goede websites integreren je online marketing, waardoor je bezoekers gemakkelijk contact met je kunnen houden, zelfs als ze nu (nog) niet klaar zijn om een afspraak te maken of aankoop te doen.

Persoonlijke aanpak met bergen kennis en ervaring, zonder poespas

Een goede website en/of e-commerce platform zijn de fundamenten van je online aanwezigheid. En het mooie? De resultaten van een eenmalige investering in een kwalitatieve website blijven zich op lange termijn uitbetalen. Een win-winsituatie!

Door onze jarenlange ervaring en no-nonsense mentaliteit kunnen we het niet laten om mee te denken over hoe we (samen met jou) je bedrijf écht kunnen laten groeien.

Website laten maken

Werkwijze

Kennismaking

Voordat we kunnen beginnen met je website, starten we met een persoonlijke online kennismaking. We zijn benieuwd naar jou, je bedrijf en wat je visie is voor je nieuwe website. Samen duiken we in jouw wensen en ideeën om een webdesign te creëren dat echt voelt als een verlengstuk van jou en je onderneming. Bij Sweet! Digital draait het om die unieke combinatie van jouw mooie bedrijf en onze expertise in webdesign. Laten we samen iets bijzonders maken!

Aan de slag met jouw website

Als we aan de slag gaan met jouw website, starten we met de content verzameling. Jij, als klant, levert ons alle essentiële inhoud zoals teksten, afbeeldingen en andere media. Heb je zelf niet alles bij de hand of mis je iets specifieks? Geen zorgen, we kunnen je ook ondersteunen met contentcreatie. Met alle benodigde informatie in ons bezit, storten we ons vervolgens op het eerste ontwerp. Vanuit dit eerste ontwerp gaan we met jouw feedback dé perfecte website voor jouw bedrijf maken.

Tijdens de feedbackrondes luisteren we naar jouw input en voeren we de nodige aanpassingen door, zodat de website echt voelt als een verlengstuk van jou en je bedrijf.

Nabespreking en uitleg

Zodra de website live is, plannen we samen een videocall in. Tijdens dit gesprek lopen we stap voor stap door alle functionaliteiten van je nieuwe website, zodat je er zelfverzekerd mee aan de slag kunt. Mocht je nadien besluiten dat je het onderhoud of de marketing liever uit handen geeft, dan staan wij uiteraard voor je klaar. Bij Sweet! Digital bieden we alles onder één dak!

Doelstellingen Bepalen

In deze fase draait het om jouw doelen en je ambities. Wil je online meer op de voorgrond treden? Of wil je dat jouw doelgroep zich meer betrokken voelt bij wat je doet? Samen gaan we zitten, luisteren naar jouw wensen en stellen we heldere doelen die echt resoneren met wie jij bent en waar je met je bedrijf naartoe wilt. Vaak vinden we mogelijkheden voor jouw bedrijf, waar je zelf nog niet aan gedacht had! Na dit gesprek ontvang je van ons de offerte!

Het technische deel van jouw website

Zodra je het groene licht geeft voor het ontwerp, is het tijd voor de échte constructie van je website. Hierbij zorgen we voor alle gewenste pagina’s, het gebruiksgemakt en bouwen we alle gewenste functionaliteiten naadloos in, zodat jouw website niet alleen the looks heeft, maar ook optimaal functioneert en zichzelf straks teug gaat verdienen.

Tijd om live te gaan

Zodra we de website van top tot teen hebben doorgelicht en jouw finale goedkeuring hebben, is het tijd voor het grote moment. We zetten de website live!
Na de livegang optimaliseren we de snelheid van je website, checken nogmaals de mobiele weergave en laten we Google weten dat er iets leuks te vinden is op jouw domeinnaam!

website laten maken

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het om een website te laten maken?

Het proces om een website te bouwen varieert sterk, afhankelijk van wat je precies nodig hebt. Ter illustratie: voor een eenvoudige onepager hebben we meestal zo’n 2 à 3 weken nodig. Voor een basiswebsite met ongeveer 5 pagina’s ligt de geschatte oplevering tussen de 4 en 6 weken. Als je een basis webshop wenst, dan zou je kunnen denken aan een tijdsbestek van 6 tot 8 weken. We houden hier bij rekening met de tijd die het nodig heeft om materialen aan te leveren en feedback te verzamelen en verwerken.
Het is belangrijk om te begrijpen dat dit slechts hele globale schattingen zijn. Om een duidelijk en nauwkeurig beeld te krijgen van de benodigde tijd voor jouw specifieke project, is een kennismakingsgesprek essentieel. Zo kunnen we je behoeften goed in kaart brengen en een meer accurate tijdlijn geven.

Wat zijn de kosten van het laten maken van een website?

De kosten voor het realiseren van een website zijn niet zomaar in één getal te vangen. Verschillende factoren spelen mee in de uiteindelijke prijsbepaling. Denk hierbij aan de gewenste functionaliteiten, de complexiteit van het ontwerp, en de totale omvang van de website. Misschien heb je specifieke integraties nodig of ben je op zoek naar maatwerkonderdelen die uniek zijn voor jouw bedrijf. Al deze elementen hebben invloed op de uiteindelijke kosten. Om een duidelijk en transparant beeld te geven van wat jouw project zal kosten, is het essentieel om eerst samen te zitten tijdens een kennismakingsgesprek. Hierin kunnen we al jouw wensen en behoeften in detail bespreken. Op basis van dit gesprek zijn we in staat een offerte op maat voor je samen te stellen, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Met een hele grote slag om de arm kan je rekening houden met een vanafprijs van € 495,- voor een onepager en € 995,- voor een basiswebsite, maar ook deze prijs kan varieren aan de hand van het project. 

Ligt dat voor nu nog een beetje boven je budget? Dan is een starterssite misschien wel perfect voor jou! Lees hier wat onze website voor starters inhoudt.

Wat als ik geen content heb voor mijn website?

Wanneer je nog geen content hebt voor je website, hoef je je geen zorgen te maken. Bij Sweet! Digital begrijpen we dat niet iedereen de tijd of expertise heeft om effectieve webcontent te produceren. Daarom bieden we uitgebreide contentcreatie-diensten aan. Tijdens de kennismaking bespreken we wat je nodig hebt!

Hoe gaat het feedbackproces in zijn werk?

Tijdens het gehele projectproces houden we je actief betrokken. We vragen je regelmatig om feedback, zodat we samen zorgen voor een website die écht werkt. Jouw inzichten gecombineerd met onze expertise zorgen voor een dynamische samenwerking en een eindresultaat om trots op te zijn.

 

 

Kan ik mijn website zelf bijwerken na oplevering?

Jazeker! We bouwen je website met behulp van WordPress en het Divi thema, twee van de meest gebruiksvriendelijke en populaire tools in de webdesignwereld. Na de oplevering van je website kun je eenvoudig zelf aanpassingen doen en content bijwerken. We zorgen niet alleen voor een intuïtieve gebruikerservaring, maar we bieden je ook een gedetailleerde uitleg over hoe je zelfstandig updates kunt doorvoeren.

Mocht je echter de voorkeur geven aan volledige ontzorging of kom je tijd tekort, dan staan we natuurlijk voor je klaar! We bieden verschillende onderhoudspakketten en kunnen eventuele aanpassingen voor je doorvoeren. Op deze manier kun je je volledig focussen op je bedrijf, terwijl wij ervoor zorgen dat je website altijd up-to-date en in optimale staat blijft.

Bieden jullie ook webhosting en domeinregistratie aan?

Ja, we bieden complete weboplossingen inclusief hosting en domeinregistratie. 

Dit doen we als reseller van Vimexx, puur om onze klanten te ontzorgen. Je kunt met een gerust hart ook direct je hosting bij Vimexx regelen. 

Zullen jullie mijn website ook onderhouden?

Ja, we bieden complete weboplossingen inclusief hosting en domeinregistratie. 

Dit doen we als reseller van Vimexx, puur om onze klanten te ontzorgen. Je kunt met een gerust hart ook direct je hosting bij Vimexx regelen. 

Is SEO inbegrepen bij de website?

SEO vormt een cruciaal onderdeel van een effectieve website. Bij het designen en ontwikkelen van jouw site zorgen we ervoor dat essentiële SEO-elementen zoals paginatitels, interne links en H1 en H2 tags correct worden geïmplementeerd. Dit legt een stevige basis voor online zichtbaarheid. Wil je echter dieper duiken in SEO en een uitgebreide strategie hanteren? Dan bieden we speciale pakketten aan die daarop inspelen. Dit is iets wat we graag verder met je bespreken tijdens een kennismakingsgesprek.

 

 

kennisbank

Wij delen graag onze kennis om jouw bedrijf te helpen groeien.

Snelle SEO Tips voor je website!

Quick SEO wins voor je website We hebben het allemaal superdruk en misschien is SEO ook gewoon echt helemaal je ding niet, maar als je hoger in Google gevonden wilt worden met jouw bedrijf en meer bezoekers op je website wilt hebben ontkom je er niet aan. Nu kan je er...

Heb je eerst een vraag? 

Stel je vraag aan Sweet!